0495 495 640 info@glossywebsite.nl

Mogen wij ons even voorstellen

Wie zijn wij en wat doen wij

Nederland Media Producties

Nederland Media Producties is een full service mediabedrijf als het gaat om het ontwikkelen van websites en het produceren van bedrijfsfilms.

Daar waar veel bedrijven veel werk uitbesteden aan derden doen wij dat juist niet. Wij geloven namelijk in de kracht van een vast eigen team. Wij werken dan ook met eigen Vormgevers, Cameramensen en Editors. Dit zijn allemaal specialisten en perfectionisten binnen ons boeiende vak.

Onze kracht zit hem in de kwaliteit van onze producten en de persoonlijke betrokkenheid met onze relaties. Wij stellen dan ook bij alles wat we doen de klant centraal.

WIj hebben door de jaren heen vele prachtige producties gerealiseerd welke stuk voor stuk onder eigen label zijn geproduceerd.  Nederland Media Producties vierde in 2015 haar 10 jarige bestaan.

Het internet is het land van de onbegrensde mogelijkheden waarbij wij u graag de weg wijzen. Aarzel niet maar bel ons voor meer informatie of een advies op maat. Wij denken graag met u mee. Wij komen desgewenst ook aan huis voor een deskundig advies. Dit kan zowel overdag als in de avond.

Bedrijfsfilms

Het produceren van bedrijfsfilms is door de jaren heen steeds meer verweven geraakt met het bouwen van websites. Want wat is er mooier dan uw eigen bedrijfsfilm presenteren op uw eigen website. De film kan vervolgens onbeperkt gedeeld worden via de sociale media als Facebook en Youtube.

Camera

Wij produceren al onze films in eigen beheer. Het inspreken van de bedrijfsfilms verzorgen wij in de geluidsstudio in Hilversum. U kunt uw film laten inspreken door een bekende Nederlander of u kunt kiezen voor een wat minder bekende stem, al naar gelang uw budget.

Doordat wij met eigen productiemensen werken zijn wij in staat om te produceren tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.

MIcrofoon

Art Director

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Coen Essers en ik ben de eigenaar en de Art Director binnen Nederland Media Producties.

Samen met mijn collega’s werk ik elke dag met hart en ziel aan de totstandkoming van mooie producties.

Wij doen datgeen waar we goed in zijn, het maken van mooie websites en het produceren van professionele bedrijfsfilms. Daar ligt ons hart.

Handtekening_edited-1

Ons motto is: “Alles kan altijd beter”.