0495 495 640 info@glossywebsite.nl

Fotomodel worden?

Prachtige Locatie

Exclusieve Wellness Studio

Fotomodel worden

 

U droomt van een carrière als fotomodel?

Zorg dan altijd eerst voor een mooie foto- en filmpresentatie en een eigen website.  Nederland Media Producties helpt u daarbij. Een impressie moet letterlijk tot de verbeelding spreken en toekomstige partners en opdrachtgevers bewegen met u aan tafel te gaan zitten. Ons team bestaat uit enkel geroutineerde mensen die in de foto- en filmwereld hun sporen hebben verdiend. Een betere start kunt u niet maken.

Complete en professionele presentatie
De mensen van Nederland Media Producties verzorgen uw persoonlijke en exclusieve presentatie. Wij maken een fotoshoot, een filmreportage en wij bouwen uw eigen Glossy Website. U heeft daarmee een complete, volwaardige en bovendien professionele presentatie. De teksten voor op uw website worden geschreven door onze eigen tekstschrijvers.

Prachtige foto- en filmlocatie met zwembad
Wij beschikken over een prachtige eigen foto- en filmlocatie waar wij samen met u in alle rust en vrijheid kunnen werken aan uw exclusieve presentatie. Onze studio omvat een prachtige boerderij met vele bijzondere ruimten met rijke details. Onze trots is onze gloednieuwe wellness studio bestaande uit een verwarmd binnenzwembad, een bubbelbad, een sauna en een ruime tuin. Onze filmset is een bijzondere plek waar mensen zich snel thuis voelen. Wilt u onze studio eens bewonderen bel dan met Coen voor een afspraak op 0495 495 640.

Bekende soapsterren
Onze locatie is ook ‘the place to be’ voor bekend Nederland. Een zeer bekende soapster heeft onlangs nog prachtige opnamen laten maken in onze wellness studio.

Aanbieding 2018

Pakketprijs:

Fotoshoot, Filmreportage en Website.

Compleet € 575,-

Bel nu

0495 495 640

Fotoshoot

Wij starten altijd met het maken van een mooie en professionele fotoshoot. Dit doen we zo naturel mogelijk als het gaat om make-up en haarstijl. Wij gaan voor authenticiteit, uitstraling en karakter. De juiste belichting en sfeer is hierbij essentieel. Na het shooten selecteren wij samen met u de mooiste foto’s. Deze worden bewerkt en geschikt gemaakt voor plaatsing op uw website en de sociale media zoals Facebook en Instagram.

Filmreportage

Na de fotoshoot maken wij een professionele filmreportage in High Definition (HD). Alle filmopnamen worden gemaakt aan de hand van een draaiboek. Onze Editor zal alle filmbeelden zorgvuldig monteren tot een mooie en karaktervolle reportage. In de eindmontage zal de film worden voorzien van titels en muziek. Tot slot wordt de reportage geschikt gemaakt voor plaatsing op uw website en de sociale media zoals Youtube, Facebook en Instagram.

Website

Vervolgens gaan we een professionele website voor u bouwen. De basis van uw site wordt gevormd door de foto- en filmbeelden. Wij leggen bovendien uw eigen naam vast in de vorm van een Domeinnaam voorzien van uw eigen email adres. Wij zullen uw website onderhouden en zorgen voor een goede vindbaarheid op het internet. Het resultaat is een professionele presentatie welke u kunt laten zien aan uw potentiële opdrachtgevers.

Nederland Media Producties is voor mij een super fijne partij en bovendien zeer professioneel in alles wat ze doen. Ik laat al mijn shoots door hen maken. Ik vind het belangrijk om mijn foto en filmmateriaal zonder stress te kunnen maken.

Marloes

Ik zag op televisie diverse BN-ers die hun fotoshoots laten maken bij de Gastelse Hoeve in Gastel. Ik vond het zo’n mooie plek en heb een afspraak gemaakt. Nu heb ik een hele mooie presentatie voor mijn portfolio. Complimenten voor Coen en Frans.

Linda

Ik ben met Nederland Media Producties in zee gegaan omdat zij een totaal pakket leveren voor een leuke prijs. Ik heb nu een website, een groot aantal foto’s en een filmreportage voor in totaal € 575,-. Dankzij mijn presentatie krijg ik regelmatig opdrachten.

Mark

Ja, ik wil fotomodel worden en wil graag het volgende bestellen:
Zodra wij uw bestelling binnen hebben nemen wij binnen enkele dagen contact met u op voor het plannen van de opnamen. U hoeft bij ons niet vooruit te betalen maar pas op de dag van de opnamen.

TOTAAL PAKKET - AANBIEDING 2017
Fotoshoot, Filmreportage en Website compleet voor maar € 575,-


LOS PAKKET (GEHELE JAAR DOOR)
Fotoshoot € 300,-
Filmreportage € 400,-
Website € 450,-

Kies: (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Email (verplicht)

Hoe heeft u ons gevonden?

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Eventuele vragen of opmerkingen

 
Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Lees hier onze Privacyverklaring